Houten ramen Herent

Houten ramen Herent

Wanneer u nood heeft aan houten ramen Herent, dan zijn wij er voor u! Wereldwijd zijn er heel wat verschillende houtsoorten beschikbaar die gebruikt worden voor houten ramen. Wij bieden natuurlijk ook een variatie van mogelijkheden als het over houten ramen gaat. Onder andere stellen wij het volgende aan u voor: gedrenkt hout, gelakt hout en budget hout. De houtsoorten waarmee wij werken, zijn voornamelijk: Meranti hout, witte den hout, Moabi hout, Afzelia hout, Afrormosia hout en Eik. Deze laatste soort, eikenhout, is één van de meest gekozen en meest geliefde houtsoorten. Dit komt mede door de sterkte, de kwaliteit en de duurzaamheid dat het hout bevat. Indien u een andere houtsoort in gedachten heeft, dan kunnen wij dit uiteraard samen bespreken. Wij zijn zeer flexibel en staan steeds open voor interessante voorstellen.

Indien u nood heeft aan zowel houten ramen, als houten deuren Herent, dan kunnen wij dezelfde houtsoort en afwerking gebruiken voor het vervaardigen van uw wensen. Uiteraard is niets zo mooi als een huis met houten ramen en houten deuren Herent die tot in de puntjes bij elkaar passen.

Houten ramen : uw wensen zijn onze zorgen

Aangezien u als klant zo belangrijk bent voor ons, willen wij zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen. Daarom zijn uw wensen onze zorgen. Elke persoon heeft een andere voorkeur en daarmee willen wij rekening houden. Hier volgen enkele voorbeelden van mogelijke verschillen in houten ramen.

Houten ramen : een beperkt budget

budget Houten ramen Herent

Natuurlijk zijn houten ramen niet gratis. Echter zijn er wel verschillende prijsklassen beschikbaar. Indien u bijvoorbeeld een beperkt budget heeft, dan stellen wij u uiteraard een budgetvriendelijke houtsoort voor. Onder budgetvriendelijke houtsoorten past vooral Witte Den. Het spreekt wel voor zich dat een goedkopere houtsoort minder duurzaamheid en een kleinere sterktegraad tot gevolg heeft, dan houtsoorten die wat duurder zijn. In een gesprek kunnen wij dit steeds verder toelichten.

Houten ramen : gelakt hout

gelakte Houten ramen

Houten ramen Herent die wij met gelakt hout afwerken, zijn onder andere vervaardigd in houtsoorten zoals: Meranti, Witte Den en Moabi. Gelakt hout is hout dat behandeld wordt met een bepaalde soort lak, waardoor dit onderhoudsvriendelijker is en een gladdere afwerking tot gevolg heeft. Er bestaan verschillende soorten lak, maar uiteraard gebruiken wij enkel de beste laksoorten!

Houten ramen : gedrenkt hout

gedrenkte Houten ramen

Gedrenkte houten ramen Herent zijn ramen die voorbehandeld worden in een bepaalde vloeistof. Hierdoor bevat het hout een betere kwaliteit, is het duurzamer en is het beter beschermd tegen infecties, schimmels, rotting enzovoort. De ramen die gemaakt zijn van gedrenkt hout die wij voor u kunnen leveren, worden vervaardigd in houtsoorten zoals: Afzelia, Afrormosia en Eik.

Wanneer u toch nog twijfelt tussen het kiezen van houten ramen of andere soorten ramen, zijn houten ramen erg geschikt indien u van de natuur houdt. Ook wanneer u houdt van een landelijke stijl op het gebied van wonen en meubels, zal u meer dan tevreden zijn over de keuze van houten ramen! Wij verwelkomen u met veel plezier voor een volledig vrijblijvend gesprek. Op die manier wordt uw keuze voor de geschikte ramen gemakkelijker!

houten ramen prijzen goedkope houten ramen houten ramen tweedehands houten ramen maken houten ramen standaardmaten houten ramen onderhoud houten raamprofielen goedkope ramen uit polen

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest