Houten deuren

Houten deuren

Als u op zoekt bent naar houten deuren , dan bent u hier aan het juiste adres! Bij de aankoop van houten deuren is het mogelijk om te kiezen uit verschillende opties, hetzij:

  • Meranti (gelakt)
  • Witte Den (budget en gelakt)
  • Moabi (gelakt)
  • Afzelia (drenking)
  • Afrormosia (drenking)
  • Eik (drenking)

Afhankelijk van onze beschikbaarheid, zijn er ook andere houtsoorten mogelijk. Echter worden bovenstaande houtsoorten het meeste gekozen door onze klanten. Dit komt mede doordat de kwaliteit ervan zeer hoogstaand is! Wij geven u verder in dit artikel een beknopte, maar duidelijke beschrijving van bovenstaande houtsoorten.

Houten deuren : klant is koning

Wij vinden het belangrijk om te luisteren naar de wensen van onze klanten. Daarom hanteren wij het zeer bekende gezegde "klant is koning". Als u op zoek bent naar houten deuren , dan willen wij dus eerst naar uw behoeften en wensen luisteren. Vervolgens bieden wij een kant en klare oplossing aan, waarin u uiteraard nog inspraak heeft. De technische tekeningen die wij ontwerpen, zijn ideaal voor het bieden van een visuele voorstelling van de houten deuren die u wenst. Ook is dit een gemakkelijke manier om eventuele wijzigingen op een eenvoudige wijze aan te tonen.

Onze houten deuren worden dus steeds gemaakt op basis van uw wensen. Wel werken wij steeds met een dubbele dichting en een sectie van 68 * 82. De stijlen waaruit u kan kiezen zijn onbeperkt, zoals: moderne houten deuren , retro houten deuren, pastorijstijl houten deuren, landelijke houten deuren , enzovoort.

Meranti Houten deuren

Meranti is een hout dat gebruikt wordt als verzamelnaam voor verscheidene houtsoorten. De kleur ervan is meestal rood, maar ook kan Meranti geel of wit zijn. Het tropische Meranti hout komt vooral uit Indonesië, Maleisië en andere landen in het zuidoosten van Azië.

Witte Den Houten deuren

De Witte Den komt van nature voor in landen zoals Japan, Amerika, China, Vietnam, Taiwan, Noorwegen en nog vele andere landen. Deze houtsoort wordt bij vele toepassingen gebruikt. Zowel voor interieurspullen, als voor de afwerking van het huis kan Witte Den gebruikt worden.

Moabi Houten deuren

Moabi is een houtsoort dat zeer veel gebruikt wordt bij de verwerking van houten deuren , maar ook bij trappen, parket en meubels. Deze Moabi houtsoort is afkomstig uit enkele delen in het midden en het westen van Afrika.

Afzelia Houten deuren

De houtsoort Afzelia is afkomstig uit tropisch Afrika. In de meeste gevallen is de kleur ervan roodbruin. Afzelia is een zeer sterke houtsoort en daardoor ook erg duurzaam. Het is meer dan geschikt voor het maken van houten deuren, maar uiteraard ook voor ramen, parketvloeren en trappen.

Afrormosia Houten deuren

Afrormosia is tevens te vinden in Afrika. Echter wordt deze houtsoort steeds minder gebruikt, omdat dit een bedreigde houtsoort is.

Eiken Houten deuren

Eik kent natuurlijk iedereen. Het is een sterke en duurzame houtsoort, waarvan parket, ramen, deuren, trappen, enzovoort gemaakt worden. Ook zijn eiken meubels erg in trek.

Welke houtsoort u ook verkiest voor uw deuren, wij maken deze voor u met de allergrootste zorg!

Houten deuren voorbeelden

houten ramen houten deuren goedkope houten deuren houten voordeuren landelijke stijl houten voordeur landelijk houten buitendeuren houten voordeur prijs houten voordeur modern buitendeuren hout op maat houten voordeur te koop

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest