Aluminium ramen

Aluminium ramen

Wanneer uw huis of uw bedrijfsgebouw nood heeft aan aluminium ramen , dan kunnen wij iets voor u betekenen. Wij houden volledig rekening met uw wensen en uw behoeften, waardoor u geen spijt zal hebben van uw aankoop.

Aluminium ramen : moderne ramen

moderne aluminium ramen

Het vervangen van ramen is niet iets dat we elk jaar doen. Echter is het mogelijk dat de ramen zo oud zijn, dat je ze moet vervangen. Of misschien heeft u een nieuwbouw woning, waarin de ramen nog niet geïntegreerd zijn? Ook in dat geval kan u bij ons nieuwe ramen aankopen. Aluminium ramen worden aanzien als moderne ramen. Architecten over de hele wereld, waarderen de wonderen van aluminium ramen.

Aluminium ramen : budgetvriendelijk

De aankoop en plaatsing van aluminium ramen is zeer budgetvriendelijk. Voor een voordelige prijs, vernieuw je de schoonheid van je huis in een handomdraai. Aluminium ramen zijn geschikt om alle soorten ramen te vervangen.

Aluminium ramen : sterk materiaal

Aluminium ramen zijn gemaakt van een sterk materiaal met een vermogen om corrosie te weerstaan. De bijzondere kracht en de veerkrachtigheid van aluminium zijn voordelen die niet vergeten mogen worden, maar uiteraard zijn er nog meer voordelen verbonden aan aluminium ramen.

Aluminium ramen : geluidswerend

Heel wat mensen storen zich aan het geluid van de buurt , of van de vele voertuigen die langs hun huis passeren. Het plaatsen van aluminium ramen is in dit geval een goede oplossing, want ze zijn namelijk geluidswerend. De ongelooflijke kracht van aluminium overtreft de behoeften van heel wat mensen!

Aluminium ramen : geen vochtproblemen

Een ander, zeer belangrijk voordeel, is dat aluminium vocht kan weerstaan. Dit betekent natuurlijk dat aluminium ramen geen problemen geven bij zware regenval. Vooral ten opzicht van houten ramen is dit een zeer groot voordeel.

Aluminium ramen : duurzaam

Het feit dat aluminium ramen erg duurzaam zijn, is een groot voordeel. Hierdoor kan aluminium iedere kleur en elke vorm aannemen. Het materiaal is zo veelzijdig, dat het in elk huis en in verschillende motieven geplaatst kan worden. Omdat deze ramen zo duurzaam zijn, vereisen zij een minimaal onderhoud.

Aluminium ramen : industrie

Aluminium ramen behoren ook in de industriële wereld tot zeer populaire ramen. Ze worden dan ook vaak geïnstalleerd op werkplekken, industrieën en andere bedrijfsgebouwen. Vaak worden ze gekoppeld aan de deuren van commerciële kamers. Het komt dikwijls voor dat bedrijven erg grote ramen wensen. Dit kan perfect gecreëerd worden via aluminium ramen. De sterkte van aluminium speelt hierin uiteraard een grote rol.

Aangezien aluminium ramen geluidshinder voorkomen en beheersen, worden dergelijke ramen ook vaak op scholen, of op andere plaatsen waar stilte noodzakelijk is, gebruikt.

Aluminium ramen : nadelen

Zoals dit met alles het geval is, bevatten aluminium ramen ook enkele nadelen. Echter wegen deze niet op tegen de vele voordelen ervan. Indien u toch een gesprek wenst over de nadelen van aluminium ramen, kan u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook wanneer u aluminium ramen wenst aan te kopen in combinatie met aluminium deuren , zijn wij één en al oor!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest