Aluminium deuren

Aluminium deuren

Aluminium deuren zijn een goed alternatief voor houten deuren , maar er zijn nog meer redenen waarom deze deuren een goede aankoop zijn. Ze hebben vele heilzame eigenschappen, waardoor ze de beste keuze zijn voor elk huis of bedrijf.

Aluminium deuren : lage kosten

In het algemeen bevatten aluminium deuren zeer lage, initiële kosten. Dit komt doordat ze zo duurzaam en veerkrachtig zijn. Indien dit nodig is, kan je de deur gewoon vervangen door een nieuwe, of kan je deze herstellen door er onderhoud op uit te voeren. Aangezien aluminium deuren goedkoop zijn in aankoop, is het dus ook een lage kost om ze opnieuw te vervangen. Tevens zijn de deuren eenvoudig te installeren, waardoor de kosten ook laag blijven.

Aluminium deuren : milieuvriendelijk

Als u houdt van het milieu, dan kan u kiezen voor aluminium deuren. Aluminium is namelijk een materiaal dat 100% recycleerbaar is, waardoor dit natuurlijk een zeer milieuvriendelijke keuze is. Ook zal een aluminium deur de noodzaak van de verwarming of de koeling verminderen, omdat deze deur goed isoleert.

Aluminium deuren : sterkte en duurzaamheid

Zelfs in barre weersomstandigheden, zullen aluminium deuren niet snel aan vervanging toe zijn. Dergelijke deuren zijn namelijk zeer sterk en duurzaam. Zelfs wanneer Aluminium onbehandeld is, zal dit materiaal niet roesten. Dit is natuurlijk een groot voordeel, want dat betekent dat uw aluminium deuren gedurende een lange tijd goed blijven.

Deuren die gemaakt zijn van aluminium hebben zeer lage onderhoudskosten. Ze vereisen ongeveer elke zes maanden een goede reiniging. Dit is natuurlijk goed in vergelijking met houten ramen die u jaarlijks moet afschuren en verven. Tevens zijn aluminium deuren ondoordringbaar en reukloos, waardoor ze een sterke en beschermende barrière zijn met de buitenwereld.

Een correct geïnstalleerde aluminium deur is heel belangrijk voor de stabiliteit en de stevigheid van de deur. Daarom moet u aluminium deuren laten installeren door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is en hiermee al jaren ervaring heeft. Aangezien ons bedrijf hierin al meer dan 25 jaren ervaring heeft, zijn wij uiteraard een goede keuze voor het installeren van uw aluminium deuren.

Ook in de industrie zijn aluminium deuren erg geschikt. Ze zijn sterk genoeg om krassen en oneffenheden te weerstaan. Dit is uiteraard mogelijk als u te maken heeft met frequent verkeer van zware machines en producten. De deuren kunnen wel thermisch behandeld worden ter bescherming van krassen en deuken.

Aluminium deuren zijn stijlvol en bieden de ultieme beveiliging tegen allerlei weersomstandigheden. Deze deuren zullen geen vocht absorberen en zijn het hele jaar door beschermd tegen extreem weer.

Aluminium deuren in combinatie met ramen

Als u nieuwe aluminium deuren nodig heeft, maar ook aluminium ramen , dan kunnen wij iets voor u betekenen. Bij ons is het mogelijk om zowel aluminium deuren, als aluminium ramen in combinatie aan te kopen. Uiteraard installeren wij deze aluminium deuren en ramen dan ook samen voor u.

U kan steeds vrijblijvend een afspraak maken, of een offerte aanvragen indien u interesse heeft voor de aankoop van aluminium deuren. Tevens zijn wij steeds beschikbaar voor het verschaffen van meer informatie.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest